Aktualności

2022-06-22, 20:15 | Brak komentarzy »
Podwodna Ekologia Giżycko
Kolejny etap realizacji zadania „Podwodna Ekologia 2022" to oczyszczanie Jeziora Kisajno. Tym razem zajęliśmy się dość długim, choć wąskim odcinkiem od ujścia Kanału Łuczańskiego wzdłuż nabrzeża Ośrodka Szkolenia Fizycznego 15 Giżyckiej Brygady Zmechanizowanej do głębokości ok 7 m (ze względów bezpieczeństwa nie spenetrowaliśmy szerszego odcinka, ponieważ zbliżylibyśmy się do szlaku żeglownego). Tym razem w przeprowadzeniu akcji współpracowaliśmy z 15 Giżycką Brygadą Zmechanizowaną, w tym z sekcją nurkową działającą w Brygadzie. Nie zabrakło też najmłodszego pokolenia, które dziś reprezentował Michał lat 14.

2022-06-16, 21:11 | Brak komentarzy »
Podwodna Ekologia Orzysz
W dniach 11-12 czerwca 2022 rozpoczęliśmy realizację zadania pn. „Podwodna Ekologia 2022" dofinansowanego z budżetu Województwa Warmińsko-Mazurskiego polegającego na prowadzeniu akcji oczyszczania akwenów naszego województwa. Podobne działania interwencyjne Podwodnik prowadzi każdego roku, zarówno w ramach zadań publicznych, jak i finansowane ze środków własnych.

2022-06-07, 17:19 | Brak komentarzy »
Podwodna Ekologia 2022

2022-05-08, 17:32 | Brak komentarzy »
Serdecznie zapraszamy członków Stowarzyszenia PODWODNIK Szkoła Ratownictwa, Sportów Wodnych i Obronnych na Walne Zebranie Sprawozdawcze za rok 2021, które odbędzie się dnia 29 maja 2021 w Strzelnikach. 1-szy termin: godz. 10.00, 2-gi termin: 10.30.

2022-04-12, 12:20 | Brak komentarzy »
Podwodna Ekologia Ełk 2022

Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Znajdź nas na Facebooku
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem